Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03 09:09 - Защо путинопитеците са идиоти?
Автор: udrus22 Категория: История   
Прочетен: 6656 Коментари: 21 Гласове:
31

Последна промяна: 07.03 20:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Главно защото се прекланят пред Путландия, която в тяхното съзнание е изместила всичко друго, и по същество са нещастни и жалки зомбита.
Но конкретно тук, в Блог.бг, идиотизмът им се изразява в друго.
В малоумното, безумно и олигофренско помпане на всички путинофилски постинги.
В празните путинофилски кратуни няма и една мозъчна гънка.Те не са в състояние да проумеят, че така се самоизолират в една секта идиоти, които крещят на света, че ето, ние се помпим, винаги сме на първа страница, ние сме лудите, вие сте нормалните.

Един путиноиден мозък не може да проумее това.
Не можем и да го искаме от него.

Той все пак не е нормален.
Путиноид е.
Гласувай:
38
7Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Да , светът е пълен с идиоти
07.03 09:15
И техния пророк си ти.
цитирай
2. udrus22 - И техния пророк си ти. За мен е чест да ...
07.03 09:25
born написа:
И техния пророк си ти.

За мен е чест да ми гостува един от идиотите.
Вечно напомпан и демонстриращ, че тия твари са идиоти.
цитирай
3. saankii - дядка, ти си Патриарха,Бг наместник на дЮндаев, споко..
07.03 11:03
born написа:
И техния пророк си ти.

цитирай
4. udrus22 - Толкова са големи идиоти, че дори не ...
07.03 11:09
Толкова са големи идиоти, че дори не го осъзнават.
Гаче ли аз не мога да напомпя 7 постинга срещу Русия.
Ама не съм идиот като тях.
цитирай
5. born - Нямам и грам съмнение,че ако можеше да помпиш
07.03 13:52
udrus22 написа:
Толкова са големи идиоти, че дори не го осъзнават.
Гаче ли аз не мога да напомпя 7 постинга срещу Русия.
Ама не съм идиот като тях.

Щеше да го направиш, но тъй като си неук комплексар, ти остава само да плюеш. Няма да е зле да си го нафърфориш .
цитирай
6. udrus22 - Както отбелязах, щях да го направя, ако бях путиноид.
07.03 14:13
born написа:
udrus22 написа:
Толкова са големи идиоти, че дори не го осъзнават.
Гаче ли аз не мога да напомпя 7 постинга срещу Русия.
Ама не съм идиот като тях.

Щеше да го направиш, но тъй като си неук комплексар, ти остава само да плюеш. Няма да е зле да си го нафърфориш .


Ако вместо мозък имах руски фашкии като вас.
Ама съм разумно същество, а не путински вирус.

Колкото за помпането, естествено, че го мога.
цитирай
7. udrus22 - 07MAR2018 Пламен Асенов, специ...
07.03 15:22
07MAR2018 Пламен Асенов, специално за Faktor

Честно казано, съ-граждани българи, не мога да разбера капризите ви, свързани с посещението на руския патриарх Кирил в България.
Ама бил ни държал той тон на собствения ни национален празник…..Ама нагрубил бил чувствата ни като народ и държава…..Ама нарушил бил международния протокол, като публично бил дрънкал глупости и лъжи със сериозния вид на човек от най-висша инстанция…..
Ами вие какво очаквахте, бе, чеда наивни - че като му викат Негово Светейшество, той да е наистина някакъв светец на светците ли? Че като е турил светиня му калимавката, то отдолу не продължава да носи фуражката си на офицер от КГБ ли? Че като идва да нагледа българската губерния наместо императора Путин, ще се държи много по-малко нагло от императора Путин ли?
Исусе Христе и Света Богородичке – много сте затънали в европейска наивност, бе, люде православни и кривославни!
За разлика от всички вас, на мен пък посещението на руския патриарх в България много ми хареса. И то не само, защото покрай него ни падна случай да научим за скромната му яхта, която струва около 30 милиона американски сребърника. Или за простия му часовник, който е само около 30 хиляди швейцарски такива.
Не, просто смятам, че това посещение съвсем адекватно успя да отрази актуалното ниво на руско-българските отношения и закачи тежка обеца на ухото не само на висшите български политици и държавните институции, но и на тъй наречените „обикновени хора”, чиято представа за тези отношения е натъпкана в главите им още по комунистическо време от другарката в първо отделение.
Но да изясня позицията си. Първо, радвам се, че при нас пристигна отначало Кирил, а не направо Путин.
Да, отстрани това може да изглежда като някаква second hand политика, сглобена от Азиатски департамент в последната секунда. Но според мен си е

хитра тактика на градация,

която империята използва в отношенията с любимото си братче. Просто не искат да ни плашат, хората, като отведнъж ни стоварят на главите цялата най-висока наглост, на която са способни, а карат полека – да свикнем, да се подготвим…..
Щото нали знаем, че, след Патриарха, Императорът няма да ни се размине, той, така или иначе, ще дойде, независимо дали някой измежду нас го кани или не. И даже специално по време на българското председателство май ще ни се изтърси, доколкото разбирам от последните информации за проведени телефонни разговори на премиера…..
Втората причина да съм доволен от посещението на патриарх Кирил, е онази скромност и натурално руско християнско смирение, които той демонстрира.
Поучително беше. Може нещо да не съм разбрал правилно, но с такова впечатление останах от честите негови внушения, че Христос е истински православен християнин, следователно собственост на руската имперска църква, което пък означава, че той, Кирил, му е нещо като земен началник.
Третата причина да се радвам на посещението, е, че в България руският патриарх Кирил демонстрира на живо, по начин абсолютно натурален и неподправен, цялото руско имперско чувство.
„Оказва се, че лейбгвардейския финландски полк е взел участие в освободителната борба. Но това е бил полк на руската гвардия, разквартируван във Финландия. Точно такива са и полковете, разквартирувани в Полша.В историята на Полша и Финландия тази страница я няма. Но тя е записана с кървави букви в историята на Русия. Много ми се иска тази политическа историософия да изчезне от българското политическо ежедневие” – разпорежда накрая патриарх Кирил с най-мекия възможен братски тон.
Да оставим настрани въпроса за наглото и лъжливо, но за сметка на това пък много последователно устоявано от него твърдение, че никой друг, освен руски войници, не се е сражавал по време на руско-турската война в България. Това дори няма да го коментирам, защото документите говорят сами за обратното.
Разбира се, светата истина е патриаршеското твърдение, че парламентите на Полша и Литва например не са гласували техни войски да участват в руско-турската война. Но съвсем излеко, по гьобелсовски, човекът пропуска втората част от въпросната свята истина – че Полша и Литва тогава са не просто окупирани от Русия, а буквално

изядени и погълнати от лакомата руска империя

Техните Сеймове не съществуват, защото са разтурени със сила, те искат, но не могат да управляват собствените си народи и държави, защото тяхната държавност е забранена от „освободителката” – Русия. И всеки опит за възстановяване на тази държавност се наказва с целия произвол от руския имперски закон.
Да, нали не си правим илюзии, че България не е единствената страна, „освободена” от Русия. единствената, която дължи признателност, любов и подчинение, само защото е имала неудоволствието нейната територия географски да се падне в „сферата на руския жизнен интерес”. А от този интерес, както знаем, няма измъкване…..
Но забелязахте ли, граждани, деликатната дума „разквартирувани”, която в цитата по-горе използва патриарх Кирил, за да обозначи руските полкове във Финландия и Полша?
Я да питаме Хелзинки защо финландците пеят народни песни за участието си в тази война. Или да помолим европейските си братя поляци да ни разкажат как и къде точно биде „разквартируван” кървавият генерал Йосиф Гурко, докато през 1863-та, 15 години преди да стане герой в България, изкла участниците във Варшавското въстание срещу руската окупация.
Да-а-а, много поучително е да се внимава в думите, особено когато идват от благата уста на Кирил, патриарх на Русия, но, както изглежда, по съвместителство началник и на Българската православна църква.
То ако не беше началник, все щеше да се намери някой родолюбив човек от българския висш клир, за да се противопостави на озъбения срещу България руски патриарх. Ако не още на летището, то поне после, когато всички разбраха той какви си е позволил да ги надрънка.
Не би - православната ни църква явно е просто клон на Московската патриаршия, както ДС по комунистическо време беше клон на КГБ, както разни псевдо-патриоти ни убеждават, че са български, докато всъщност са руски. Не, че тия неща не се знаят, но сега за пореден път се доказаха.
Още една причина да съм доволен от посещението на Кирил, е именно фактът, че

той си тръгна бесен от България

Колцина руснаци са усещали по този начин дълбокото ни братско отношение към тях?
Щях да кажа – твърде малко, но истината е, че не се сещам за никого от 1944 година насам. Включително генерал Решетников според мен само се направи на вбесен от Корнелия Нинова…..
Е, добре, де, имаше една история през 1946, когато Никола Петков унижава и вбесява Вишински насред София, но това не го броим, защото говорим за истински българин и опозиционер, а не за жалко подобие на политици като сегашните наши безгръбначни. На бас, че ако Румен Радев например знаеше колко ще сгафи пред патриарх Кирил, като просто изброи множеството страни, чиито войници са убити в руско-турската война, щеше да подвие опашка и нямаше никога да ги изброи. Отнюд!
Сега вероятно Радев отчита това като поредния си президентски гаф и трие сол на главата на Иво Христов Непрофесора, задето онзи не му е казал, че това всъщност е списък на окупираните от Руската империя държави. А четенето на такъв списък пред българската публика е противопоказно в момент, когато Русия продължава да настоява, че най-безкористно е тръгнала да освобождава България.
Ха-ха-ха! Хо-хо-хо! И други честушки!
Така или иначе, граждани, не се учудвайте, че наистина намирам толкова много полезни и поучителни за нас страни от посещението на патриарх Кирил. Според мен то, заедно с изявлението на Путин, че руската азбука дошла някъде от Македония, заедно с последователните тъпотии за руско-българската дружба, споделяни от Дугин, заедно с наглото поведение около избора на български президент от страна на Решетников,

трасират нов път в двустранните ни отношения

Това е пътят, по който българите ще научават все повече истини за руските имперски интереси и начините, по които те се реализират в България, а руснаците ще срещат все по-малко подкрепа от местни люде за тази реализация.
Защото - позволете ми да си развихря фантазията – колкото повече знаят истината, толкова по-малко българи ще са склонни да се продадат на Кремъл за 30 сребърника. Или дори за 30 милиона.
http://www.Faktor/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/de-profundis-gundyaev-si-tragna-besen-ot-balgariya-prichina-da-sme-dovolni-ot-poseshtenieto-mu
цитирай
8. udrus22 - Почти все советские люди – психи...
07.03 15:25
Почти все советские люди – психические больные

Автор: kolevn38 Категория: Политика
Прочетен: 80 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 06.03 13:58


Почти все советские люди – психические больные. Их неспособность слушать, темная убежденность в кромешных истинах, душевная стиснутость и непроветриваемость носят патологический характер. Тут и самозащита, извечный страх, надорванность – физическая и душевная, изнеможение души под гнетом лжи, цинизма, необходимость существовать в двух лицах: одно для дома, другое для общества. Мы так носимся со своей злобой, так наслаждаемся взаимными обидами, так душевно охамели, что незаметно для себя превратились в маленьких, узких людишек. Еженощный страх, ежедневные маленькие насилия над собой вытравили в нас свободную человечность. Это черта русского народа: не ценить свою жизнь. Все мы слишком взаимозаменимы.
Юрий Нагибин.
цитирай
9. apostapostoloff - Заебете я тая шибана Русия, бе!
07.03 15:49
Какво се занимавате с тази изостанала, прогнила, безнадеждно пропаднала страна? Русия е страна без каквото и да било значение. Тя няма индустрия, производство, наука, изкуство... Русия е едно огромно нищо, населявано от мошеници, лентяи, некадърници и пияници.
цитирай
10. udrus22 - Светските слабости на патриарх ...
07.03 15:57
Светските слабости на патриарх Кирил
Докато руският народ тъне в мизерия, главата на Московската патриаршия се къпе в разкош и лукс

image image image image image image image image image image image image image image image image imageimage image image 04MAR2018
"Парите са зло", това е цитат от проповед на руския патриарх Кирил, който многократно е призовавал за съчувствие и помощ на бедните, отказ от "греховните блага на цивилизацията", заради, които "светът ще затъне в грях".

Но, какъв пример дава самият Кирил, известен с луксозния си живот и слабост към скъпи атрибути на властта, разкрива ru.espreso:

1. Яхта за 4 милиона долара

Кирил беше застнет на луксозна яхта, носеща името на езическата богиня Палада, а преди е била на руския президент Владимир Путин. През 2005 година тя е откупена от "Лукойл" и подарена на руската църква. Яхтата, често е виждана закотвена на Ладожкото езеро, където се намира една от резиденциите на Кирил.

2. Автопарк: Cadillac, Land Cruiser, Mercedes

За своите пътувания руският патриарх ползва само най луксозни автомобили и разполага с обширен автопарк, чиято стойност се измерва в стотици милиони рубли. Кирил разполага с колекционерска съветска "Победа", кадилак Escalade, Toyota Land Cruiser и Мерцедес S класа.

Руските медии по този повод припомнят думите на Кирил на епархийско събрание през 2012 година. Тогава той напътства свещеничеството: Нека използваме такива превозни средства, които няма да дадат повод на нашите недоброжелатели да дискредитират духовенството".

3. Брониран влак-църква

През 2013 година, за годишнината от покръстването на Русия, Кирил пристига в Киев с брониран и брендиран "църковен влак". В "храм-вагона" се провеждали богослужения. На интериора на "храм-вагона" може да завиди не една църква, а отвън е нарисувана огромна икона.

4. Часовник Breguet за 30 хиляди долара

Аксесоарът е сред любимите на монаха-патриарх. Луксозният часовник Breguet е на стойност 30 хиляди долара е с корпус от бяло злато, каишка от крокодилска кожа. При едно от посещенията на Патриарха при Путин в Кремъл на официалната снимка часовникът беше забелязан от медиите. Веднага след това на официалния сайт на патриаршията часовникът беше "отстранен" с фотошоп, но отражението в полираната кремълска маса беше забравено.

"След като се появи тази снимка отидох да проверя сам, защото идват много хора и ми подаряват разни неща. И си стоят кутиите, които даже не съм отварял и не знам, че са там. И видях, че действително има часовник Breguet, но не съм ги слагал нито веднъж", заяви по повод скандала Кирил.

5. Вила в резерват

Вилата-храм се намира на черноморското крайбрежие в близост до Краснодар. Разположена е на площ от 100 декара държавен горски фонд, оградена е с 3 метрова ограда с бодлива тел. Имението на Кирил затваря достъпа на местните към морето, а еколози съобщават, че край вилата има много отсечени дървета, независимо, че е резерват.
http://www.faktor/bg/articles/layf-stayl/klyuki/svetskite-slabosti-na-patriarh-kiril

цитирай
11. udrus22 - дна тексаска поговорка гласи: &...
07.03 15:59
дна тексаска поговорка гласи: "Малките кученца лаят най-силно." Не губете самообладание, не се подавайте на провокациите на руския патриарх Кирил. Да, тонът на госта и поведението му бяха крайно неприемливи. Но нека не забравяме, че той е представител на изоставаща източна монархия, прикрита в републикански одежди.


Русия винаги е имала претенцията да бъде Трети Рим,
да бъде световна империя


Държава, която не се гордее със стандарта си на живот, с постиженията на демократичния си конституционализъм, със свободата на словото. А се големее с арсенала си – като новата ракета "Кинжал" или подводните дронове. Въоръжение, което прави безсилна всяка отбрана, както наскоро възторжено заяви президентът Владимир Путин. Последната му, по същество предизборна, реч показа, че съветската реторика никога не излизала от мода. И преди, и сега не е важно как живеят поданиците, важен е размерът на пушките.


Евристичната стойност на понятието "цезаропапизъм" отдавна е оспорена в историческата наука, особено ако то се използва спрямо институциите във Византия. Всъщност официалната доктрина в нашия могъщ средновековен съсед е постулирала необходимостта от "симфония", съзвучие между църквата и държавата. Но на практика балансът между институциите не е бил константа, а се е променял през вековете. Едни са били взаимоотношенията между василевса и патриарха при управлението на Юстиниан Велики, друго са периодите на иконоборството, трето – последните векове на империята, когато патриархът в някои отношения дори е бил по-могъщ и влиятелен от монарха.


Терминът "цезаропапизъм" обаче има много голяма обяснителна сила, ако бъде отнесен към Русия. Църквата там, малко или повече, винаги е обслужвала. Както отбелязва Николай Бердяев (1874-1948) в написаната в изгнание книга "Извори и смисъл на руския комунизъм", русите, а и славяните изобщо, имат тази особеност – всичко довеждат до крайност ("Истоки и смысл русского коммунизма", 1938 г.). Месианската роля, която Маркс отрежда на пролетариата, лесно покълва в руската душа, но руският комунизъм, отбелязва Бердяев, е от "азиатски тип". За неговия генезис ключов бил фанатизмът и пренебрежителното отношение към човека, характерен за "грубоватите идеи на Ленин". Марксизмът е религия на пролетариата. Възгледът на Маркс за нея е по-нюансиран от популярното му определение Opium des Volkes (Новалис прави това сравнение много преди Маркс). Пълният цитат от увода към "Принос към критиката на Хегеловата философия на правото" гласи: "Религията е въздишка на угнетената твар, сърцето на един безсърдечен свят, както и дух в бездушните порядки. Тя е опиум за народа." Още преди Ленин от недрата на "руската интелигенция" "се родил нов антропологически тип, ново изражение на лицата", посочва Бердяев. В новия комунистически тип "мотивите на силата и властта изтласкали старите мотиви на любов към правдата и състраданието". В този homo novus "се изградила твърдост, преминаваща в жестокост" (Бердяев, "Истоки и смысл русского коммунизма", стр. 100).


Според Бердяев месианизмът на християнството в Русия е заменен от този на тоталитарния, ориенталски марксизъм.


Библията отстъпва на писанията на Маркс, Енгелс, Ленин


"Социализмът идва да смени християнството. Той е проникнат от месиански патос и претендира да носи благата вест за спасението на човечеството от всички бедствия и страдания" (Бердяев, "Миросозерцание Достоевского", 1923 г.). Бердяев определя революциите като апокалипсис, като зло. Но те, също така в диалектически план, са необходимо наказание както за греховете на християнството, така и за хомота, който държавата слага на църквата. Православният консерватизъм, върху който претендира, че стъпва днешната доктрина на Кремъл, възражда интереса към Бердяев и неговите идеи. Но по парадоксален начин забравя най-важните му уроци. Църквата продължава охотно да обслужва политическата власт.


Вижте, ние сме направили своя избор – член сме на НАТО И ЕС. При всичките й недостатъци: нисък в сравнение с много други развити страни жизнен стандарт, корупция, цензура и т.н., крехката българска демокрация има своите постижения. Макар и на ръка разстояние, държавата ни засега успява да стои встрани от пропастта на източния деспотизъм.


Защо тогава реагираме като неуверен в себе си тийнейджър
на патриаршеския спектакъл?


Не разкриваме ли по този начин с тези гневни изблици гузната съвест и страховете си? Не сме ли завинаги заложници на съмненията в себе си като народ? Национални комплекси, не толкова заради това, че сме били поробени в продължение на векове, а по-скоро, че веднъж като са ни сложили оковите, умеем да живеем, общо взето, спокойно с тях; неизлекувани угризения, загнездени в историческия факт, че особено в епохата на комунизма не сме имали особени съпротивителни сили в сравнение с други народи.


Посрещнете щенията и обиденото его на Захарова, патриарх Кирил или на самия Путин с иронична усмивка. Не с раздразнение. И най-важното – не се разсейвайте. Не пилейте повече времето си да коментирате теми като съдбата на пловдивския лекар д-р Иван Димитров например. Оставете компетентните органи да си свършат работата.


Дръжте казуса "Гинка" за полите!
цитирай
12. udrus22 - Постоле, това е ясно, но в блога има ...
07.03 16:02
Постоле, това е ясно, но в блога има идиоти и трябва да даваме израз на отвращението си от тях.
Путински и сталински мърши.
цитирай
13. radostinalassa - Това е невярно
07.03 16:27
Аз пиша за доста положително за Русия и никой не ме помпи. Явно не сте прави. Веднъж помолих сина ми да пусне една вълна и получих 1000 точки. Как става това?
цитирай
14. udrus22 - Да бе, теб не те помпят. Ей, помпа...
07.03 16:37
Да бе, теб не те помпят.
Ей, помпащите идиоти, защо не помпите жената бе?
цитирай
15. getmans1 - @. udrus22 - че те ако не са идиоти, ...
07.03 21:18
@. udrus22 - че те ако не са идиоти, няма и да са путинопитеци следователно, щом се помпят значи са и путкопитеци!
Иначе може да се каже и по друг начин ама Борн едва ли ще разбере.
цитирай
16. udrus22 - Не може да разбере. Путинопитеците ...
07.03 23:50
Не може да разбере.
Путинопитеците не са хора.
цитирай
17. podvodni - Малей как са те напомпали ! Като д...
07.03 23:54
Малей как са те напомпали ! Като джендър в долнопробен хомо-порнографски филм.
цитирай
18. lexparsy - Много мислиш и се вживяваш и сам се ...
08.03 06:35
Много мислиш и се вживяваш и сам се правиш на Обичана Жертва на Пампането...
А аз лично кат ме Напомпат ... Толкова страдам и отговорен се чувствам... и така не искам да съм Жертва... че си бъркам словореда....
А исках да споделя само с двама трима че те и с други...
П.П. а ако искаш да бъдеш последван от някои Добронамерени... просто си подбирайте думите със Събеседниците си...
цитирай
19. udrus22 - Ти ли страдаш от помпането бе?...
08.03 07:39
Ти ли страдаш от помпането бе?
Хаха! И сега си напомпан, ама хич не личи.
Редовно те помпят и теб.
А като те украсят и с минуси, си пълна карикатура.
цитирай
20. udrus22 - Тц.Един путинопитек са напомпили повече.
08.03 08:58
podvodni написа:
Малей как са те напомпали ! Като джендър в долнопробен хомо-порнографски филм.

цитирай
21. radostinalassa - Значи пиша добри неща
09.03 19:27
много съм горда със себе си
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: udrus22
Категория: Хоби
Прочетен: 5960
Постинги: 8
Коментари: 56
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031